Yavuz Selim İlkokulu

Vizyon: Tüm çalışanlarımız ve velilerimizle birlikte akademik başarısını her yıl daha da artıran temel bilgi ve sağlıklı alışkanlıklar kazanmış topluma faydalı bireyler, aynı zamanda üst öğretime hazır öğrenciler yetiştirmektir.

Misyon: Türk Milli Eğitimin Temel Amaçları doğrultusunda öğrencilerimize akademik bilgi ve sosyal beceriler kazandırmak, milli ahlaki değerlere sahip başarılı, kendine güvenen, sosyal sportif ve kültürel etkinliklerde istekle yer alan bireyler olarak yetiştirmek için varız.

Başarılar:

Isınma: Doğal Gaz
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda Masa Tenisi,Basketbol ve Badminton Egzersizleri yürütülmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Okulumuzda 15 tane Sosyal Sorumluluk Projesi ve 3´ü ortaklık olmak üzere 5 tane e-twining projesi yürütülmektedir.

WEB - https://erzyavuzselimio.meb.k12.tr

Adres - YAVUZ SELİM MAH. 194. SK. YAVUZ SELIM ILKOKULU SİTESİ NO 9 MERKEZ / ERZİNCAN

Yerleşim Yeri -

Ulaşım Toplu Taşıma